MATISSE SALMON AND TUNA 10 KG. Afisare la marime maxima

MATISSE SALMON AND TUNA 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte.

Detalii

149,90 Lei

De ce Farmina?

Farmina este natură și știință, misiunea noastră este să dezvoltăm cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Folosim doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă în bucătăria noastră, prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei pe care o producem este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia noastră nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor noastre: Happy pet. Happy you.

NATURa este sursa noastră de inspirație
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum:

DOAR CONSERVANȚI NATURALI : Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor.

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz).

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ : La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilnic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MATISSE SALMON AND TUNA 10 KG.

MATISSE SALMON AND TUNA 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte.

Scrieți-vă părerea

Peste deshidratat(somon 10%, ton 10%), orez(20%), carne de pui deshidratata, porumb, grasime de pui, proteina animala hidrolizata, pulpa de sfecla uscata, ulei de peste, ulei vegetal, gluten din porumb, oua integrale deshidratate, clorura de sodiu,clorura de potasiu, sulfat dihidrat de calciu, drojdie de bere uscata.

Magneziu 0.08%; Taurina 1800mg/kg.

Proteine : 32%
Grasime : 11%
Fibre : 1.2%
Calciu : 1%
Fosfor : 0.9%
Cenusa : 6.6%

30 alte produse din aceași categorie: