MATISSE NEUTERED 10 KG. Afisare la marime maxima

MATISSE NEUTERED 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte, indicată pisicilor sterilizate.

Detalii

169,90 Lei

De ce Farmina?

Farmina este natură și știință, misiunea noastră este să dezvoltăm cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Folosim doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă în bucătăria noastră, prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei pe care o producem este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia noastră nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor noastre: Happy pet. Happy you.

NATURa este sursa noastră de inspirație
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum:

DOAR CONSERVANȚI NATURALI : Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor.

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz).

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ : La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilinic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MATISSE NEUTERED 10 KG.

MATISSE NEUTERED 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte, indicată pisicilor sterilizate.

Scrieți-vă părerea

Carne de pui deshidratata(32%), orez(25%), porumb, gluten din porumb, fibre vegetale din mazare(8%), peste deshidratat, grasime de pui, pulpa de sfecla uscata(6%), proteine animale hidrolizate, ulei de peste, ulei vegetal,oua integrale deshidratate, seminte de psyllium,clorura de sodiu, clorura de potasiu,sulfat dihidrat de calciu, drojdie de bere uscata, fosfat monosodic.

 

Magneziu 0.08%; Amidon 19.50%; zahar total 0.60%; Taurina 1800mg/kg.


 


Proteine : 31%
Grasime : 11%
Fibre : 5.9%
Calciu : 0.9%
Fosfor : 0.85%
Cenusa : 6.6%

30 alte produse din aceași categorie: