MATISSE NEUTERED SALMON Afisare la marime maxima

MATISSE NEUTERED SALMON 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte, indicată pisicilor sterilizate.

Detalii

De ce Farmina?

Farmina este natură și știință, misiunea noastră este să dezvoltăm cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Folosim doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă în bucătăria noastră, prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei pe care o producem este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia noastră nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor noastre: Happy pet. Happy you.

NATURa este sursa noastră de inspirație
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum:

DOAR CONSERVANȚI NATURALI : Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor.

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz).

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ : La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilinic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MATISSE NEUTERED SALMON 10 KG.

MATISSE NEUTERED SALMON 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

10 + 1.5 kg GRATUIT !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte, indicată pisicilor sterilizate.

Scrieți-vă părerea

Peste deshidratat(somon) (32%), orez(25%), porumb, gluten din porumb, fibre vegetale din mazare(8%), carne deshidratata de pui , grasime de pui, pulpa de sfecla uscata(6%), proteine animale deshidratate, ulei de pe?te, ulei vegetal, ou? integrale deshidratate,semin?e de psyllium, clorur? de sodiu, clorur? de potasiu, sulfat dihidrat de calciu, drojdie de bere uscata, fosfat monosodic.

Magneziu 0.08%; Amidon 19.50%; Zahar total 0.60%; Taurina 1800mg/kg.

Proteine : 31%
Grasime : 11%
Fibre : 5.9%
Calciu : 0.9%
Fosfor : 0.85%
Cenusa : 6.6%