MATISSE KITTEN 10 KG. Afisare la marime maxima

MATISSE KITTEN 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă și echilibrată pentru pui de pisică și pentru pisici gestante sau lactante.

Detalii

De ce Farmina?

Farmina este natură și știință, misiunea noastră este să dezvoltăm cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Folosim doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă în bucătăria noastră, prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei pe care o producem este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia noastră nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor noastre: Happy pet. Happy you.

NATURa este sursa noastră de inspirație
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum:

DOAR CONSERVANȚI NATURALI : Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor.

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz).

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ : La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilnic.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MATISSE KITTEN 10 KG.

MATISSE KITTEN 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă și echilibrată pentru pui de pisică și pentru pisici gestante sau lactante.

Scrieți-vă părerea

Carne de pui deshidratata(36%), orez(20%), grasime de pui, porumb, peste deshidratat(6%), gluten din porumb, oua integrale deshidratate(4%), proteine animale hidrolizate, pulpa de sfecla uscata, ulei de peste, ulei vegetal, clorura de sodiu, clorura de potasiu, sulfat dihidrat de calciu, drojdie de bere uscata, fosfat monodicalcic, carbonat de calciu.

Aditivi per kg

Valori analitice: Vitamina A 18000UI; Vitamina D3 1800UI; Vitamina E 180mg; Vitamina C 180mg; Niacina 45mg; Acid pantotenic 18mg; Vitamina B2 9mg; Vitamina B6 7.2mg; Vitamina B1 5.4mg; Vitamina H 0.45mg; Acid folic 0.54mg; Vitamina B12 0.07mg; clorura de colina 3000mg; oxid de zinc 108mg; sulfat monohidrat de zinc 120mg; sulfat monohidrat de mangan 150mg; sulfat monohidrat feros 44mg; carbonat feros 60mg; sulfat pentahidrat de cupru 50mg; iodat de calciu anhidru 2.4mg; selenit de sodiu 0.22mg; DL-Metionina 3000mg.

Fosfor 1.00%; Magneziu 0.09%; Taurina 2900mg/kg.

Valoare energetica

EM Kcal/Kg 3703 - Mj/Kg 15,49

 

Proteine : 36%
Grasime : 14%
Fibre : 0.9%
Calciu : 1.25%
Fosfor : 1%