MATISSE CHICKEN AND RICE 10 KG. Afisare la marime maxima

MATISSE CHICKEN AND RICE 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte.

Detalii

De ce Farmina?

Farmina este natură și știință, misiunea noastră este să dezvoltăm cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Folosim doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă în bucătăria noastră, prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei pe care o producem este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia noastră nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor noastre: Happy pet. Happy you.

NATURa este sursa noastră de inspirație
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum:

DOAR CONSERVANȚI NATURALI : Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor.

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz).

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ : La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilnic.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MATISSE CHICKEN AND RICE 10 KG.

MATISSE CHICKEN AND RICE 10 KG.

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte.

Scrieți-vă părerea

Carne de pui deshidratata (32%), orez(25%), porumb, peste deshidratat, grasime de pui, proteine animale hidrolizate, pulpa de sfecla uscata, ulei de peste, ulei vegetal, gluten din porumb, oua integrale deshidratate, clorura de sodiu, clorura de potasiu, sulfat diacid de calciu, drojdie de bere uscata.

Aditivi per kg

Aditivi nutritionali: Vitamina A 16000 UI; Vitamina D3 1600 UI; Vitamina E 160mg; Vitamina C 160mg; Niacina 40mg; Acid pantotenic 16mg; Vitamina B2 8mg; Vitamina B6 6.4 mg; Vitamina B1 4.8mg; Vitamina H 0.4mg; Acid folic 0.48mg; Vitamina B12 0.06mg; Clorura de colina 2200mg; Oxid de zinc 108mg; Sulfat acid de zinc 120mg; sulfat acid de mangan 150mg; Sulfat acid de fier 44mg; Carbonat feros 60mg; Sulfat de cupru pentahidrat 50mg; Iodat de calciu anhidru 2.4mg; Selenit de sodiu 0.22mg; DL-Metionina 3000mg. Coloranti din surse naturale.

Magneziu 0.08%; Taurina 1800mg/kg.

Valoare energetica

EM Kcal/Kg 3567 - Mj/Kg 14,92

 

 

 

 

Proteine : 32%
Grasime : 11%
Fibre : 1.2%
Calciu : 1%
Fosfor : 0.9%
Cenusa : 6.6%