CUM COMAND :

Puteti cauta produsele dorite pe pagina noastra astfel :

Fie navigand cu ajutorul meniului HOME,alegandu-va submeniurile de interes,sau tastand numele sau unul dintre cuvintele ce compun numele produsului dorit de dvs.in interiorul rubricii "CAUTA PE SITE"

Aveti posibilitatea de a va ordona produsele in functie de mai multe criterii,iar la alegerea produsului dorit apasati butonul "ADAUGA IN COS"

La finalizarea cumparaturilor ,mergeti in coltul din dreapta sus al paginii,unde se afla cosul dvs.de cumparaturi si apasati butonul "FINALIZARE COMANDA".Se va deschide o noua pagina unde sunteti rugat sa completati campurile evidentiate pentru a putea finaliza comanda.

Daca doriti sa va faceti cont la noi,sectiunea AUTENTIFICARE(in partea de sus a paginii,centu),va sta la dispozitie.

De asemenea aveti posibilitatea de a alege intre a va face un cont pe www.decanibus.ro sau a plasa comanda fara a va face cont la noi(sectiunea COMANDA INSTANT).

Dupa completarea tuturor campurilor obligatorii marcate cu steluta,nu uitati sa apasati butonul "SALVEAZA" pentru inregistrarea datelor.Daca doriti folosirea altei aldrese pentru facturare va rugam bifati casuta.

Alegeti metoda de livrare,va reamintim caIN TIMISOARA LIVRAREA ESTE GRATUITA,si GATA !


Comenzi:

Comenzile pentru Decanibus.ro pot fi facute prin :

1.Intermediul platformei site-ului (Pentru comenzile online magazinul nostru este deschis NON-STOP, asa ca te asteptam sa ne vizitezi la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile tale ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

2.Formularul de contact : http://www.decanibus.ro/contact .

3.Prin e-mail :contact@decanibus.ro .

4.Telefonic la urmatorul numar : 0722 777 409 - Vodafone

Pentru comenzi telefonice: Luni-Vineri: 9-17

 In urma lansarii comenzii vei primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare.

Acesta va contine numarul comenzii, datele de facturare / livrare, produsele comandate precum si suma totala de achitat (inclusiv transportul).

E-mailul trimis va specifica statutul comenzii ca fiind "In asteptare". Daca in decurs de cateva ore nu ai primit acest e-mail este posibil ca adresa dvs. de e-mail sa fie gresita sau e-mailul sa fie in sectiunea Junk/Spam.

Totodata veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Important!: Toate comenzile primite dupa orele 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare iar termenul de livrare va fi luat in calcul din acel moment.

 

Modalitati de plata:

Plata in numerar, in LEI si in momentul livrarii produselor de catre curier.

Aceasta metoda este valabila pentru toate comenzile efectuate.

Livrarile in Timisoara si zonele limitrofe se fac in intervalul:

Luni-Vineri: orele 10-17

Toate comenzile cu adresa de livrare in Timisoara sunt livrate GRATUIT!

In Timisoara termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzilor. Comenzile primite telefonic sau online dupa orele 17.00 sunt procesate a doua zi lucratoare.Daca marfa este pe stoc de regula se livreaza in aceiasi zi sau in ziua urmatoare.

In mod cu totul exceptional durata de livrare poate sa depaseasca intervalul specificat caz,in care, veti anuntat telefonic sau prin e-mail.

 

Livrarile in Tara se fac in intervalul:

Luni-Vineri: 9-18

Sunt facute exclusiv prin Curier Rapid.

Sistemul automat calculeaza in functie de destinatie si greutate costurile de transport astfel in totalul comenzii sunt incluse costurile de livrare si manipulare (afisate  in mod separat).

 

In tara termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzilor. Comenzile primite telefonic sau online dupa orele 17.00 sunt procesate a doua zi lucratoare. In mod exceptional durata de livrare poate sa depaseasca intervalul specificat caz ,in care, vei anuntat telefonic sau prin e-mail.

 

Din momentul expedierii coletului,S.C.Decanibus 2014 S.R.L. nu mai este in nici un fel raspunzatoare pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime societatilor de curierat rapid.

 

In momentul plecarii catre dvs. a produselor veti primi un e-mail de confirmare a livrarii cu statutul "Livrat". Produsele vor fi livrate de catre curier direct la usa ta.

 

Returnarea produselor:
Conform legislatiei in vigoare orice persoana fizica poate returna un produs in termen de 10 zile de la receptionarea acestuia.

 

 Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 


Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

 

Decanibus.ro va returna contravaloarea oricarui produs care indeplineste urmatoarele conditii:

 

  • produsul va fi returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte.

  • in cazul in care a fost utilizat, produsul trebuie sa nu fie deteriorat sau sa prezinte urme vizibile de utilizare.

  • produsele perisabile (hrana,vitamine,delicii etc) vor putea fi returnate numai in cazul in care ambalajul nu a fost deschis.

  • toate documentele insotitoare vor trebui returnate (garantie,factura,bon fiscal etc)

  • se va completa formularul de retur

 

Procedura de retur

 

1. Formularul de retur va trebui trimis prin posta electronica la adresa contact@decanibus.ro si contine urmatoarele date:

 

Nume si prenume:
Adresa de e-mail:
Numar de telefon:
Factura,(se gaseste in e-mailul de confirmare trimis in urma livrarii)
Produsele acizitionate de la www.decanibus.ro
Motivul returului

 

2. In termen de maxim 3 zile lucratoare veti primi o instiintare prin e-mail privind numarul de inregistrare al cererii.

 

3. dupa primirea instiintarii vei returna produsele la adresa : S.C.Decanibus 2014 S.R.L.,Str.Constantin Brancusi nr.17,cod 300050,Timisoara,Jud.Timis, recurgand la serviciile exact aceleiasi firme de curierat prin care ati primit produsele. *Taxele de transport sunt suportate exclusiv de catre client*.

 

  • daca se constata ca produsele indeplinesc toate conditiile impuse mai sus atunci vei fi contactat pentru a-ti comunica detaliile finale si termenul de rambursare a valorii produselor.

  • daca produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre produse noi si cele deja utilizate.

  • in cazul in care produsele sunt intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lor ne rezervam dreptul de a refuza returul. In acest caz produsele vor fi trimise inapoi prin curier iar taxele aferente transportului vor fi suportate de catre client.

 

Nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre client in decurs de 30 zile de la acceptarea returului.

 

Pentru orice informatii suplimentare sugestii si reclamatii aveti la dispozitie urmatorul numar:

 

 

 

+40 0722 777 409

 

Sau ne putei scrie pe adresa : contact@decanibus.ro sau folosind formularul de contact prezent pe site : http://www.decanibus.ro/contact