Eukanuba Puppy Large Breed 18 Kg Afisare la marime maxima

Eukanuba Puppy Large Breed 15 Kg

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă pentru cățeluși și căței de talie mare (între 25 și 40 de kg) cu vârsta între 1-12 luni și pentru cei de talie foarte mare (> 40 de kg) cu vârsta până la 24 luni.

Detalii

Cateii de diferite rase au cerinte nutritionale si rata de crestere specifice. Cățelușii de talie mare (cu greutatea corporală de peste 25 de kg), cresc destul de repede, ei necesitând o atenție deosebită în hrănirea lor. Deoarece creșterea rapidă poate duce la probleme a articulațiilor, Eukanuba Puppy Large Breed are un continut scăzut de grăsimi, asigurând astfel un câștig normal în greutate și o creștere normală. Nivelul de proteine și calciu sunt potrivite pentru faza de creștere, ajutând la dezvoltarea oaselor și a mușchilor. 

Eukanuba conține un sistem special creat pentru dezvoltarea articulațiilor (JMS-Joint Management System), ce conține glucozamină si sulfat de condroitină, care ajută la dezvoltarea unor oase sănătoase și a mușchiilor. Acest produs, poate fi administrat chiar și după 3 săptămâni de la naștere. 
Când cățeii ajung la maturitate, ei ar trebui să fie trecuți pe Eukanuba Adult Large Breed.

Formula specială cu minerale adăugată la Eukanuba Puppy Large Breed înseamnă că acest produs este potrivit și pentru hrănirea cățelelor gestante și a celor care alăptează.

Caracteristici hrana Eukanuba Puppy Large Breed:

  • CAPACITATEA DE ÎNVĂȚARE A PUILOR: DHA din ulei natural de pește contribuie la capacitatea crescuta de învățare a puilor care astfel devin mai inteligenți, mai ușor de dresați
  • CREȘTERE & DEZVOLTARE: Conține calciu pentru oase puternice
  •  DIGESTIE OPTIMĂ: fibrele dintr-un amestec natural de pulpă de sfeclă și prebiotice FOS promovează absorbția nutrienților șisănătatea digestivă
  • SĂNĂTATE IMUNITARĂ: Antioxidantii ajuta sistemul imunitar al cațelului și îl păstrează puternic
  •  MUȘCHI PUTERNICI: proteine de origine animală de înaltă calitate ajută construirea muschilor puternice pentu o condițiecorporală optimă
  •  PIELEA & BLANĂ: Nivelurile garantate optime de acizi grași Omega 6 și 3 promoveaza o piele sanatoasa si o blanastralucitoare

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Eukanuba Puppy Large Breed 15 Kg

Eukanuba Puppy Large Breed 15 Kg

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană completă pentru cățeluși și căței de talie mare (între 25 și 40 de kg) cu vârsta între 1-12 luni și pentru cei de talie foarte mare (> 40 de kg) cu vârsta până la 24 luni.

Scrieți-vă părerea

Carne uscata de pui si de curcan (>24%, o sursa naturala de glucozamina si sulfat de condroitina), porumb, grâu,sorg, grasimi de origine animala, orez, pulpa uscata de sfecla (>2.5%), ou întreg uscat, derivate din carne de pui, ulei de peste, drojdie de bere uscata, clorura de potasiu, clorura de sodiu, fructooligozaharide(0.15%), carbonat de calciu, extract de galbenele.

Proteine : 26.0 %
Grasime : 14.0 %
Fibre : 2.5 %
Calciu : 0.8%
Fosfor : 0.7%
Umiditate : 8.0 %
Cenusa : 5.4 %