BELCANDO ADULT MULTICROC 15 KG Afisare la marime maxima

BELCANDO ADULT MULTICROC 15 KG

LIVRARE GRATUITĂ ORIUNDE IN ROMÂNIA !


Hrană Super Premium pentru câini adulți cu nivel normal de activitate

Detalii

- Orezul si ingrediente cu carbohidrati de inalta calitate( legume si paste) ajuta la mentinerea unui nivel de satietate normal si o greutate corporala constanta.
- Aliment sanatos: fara soia sau produse lactate.
- Crochetele de dimensiuni diferite, chipsurile din legume si pastele aduc varietate in dieta cainilor adulti, amestecate cu putina apa formeaza un sos delicios care face aceasta hrana sa fie acceptata foarte usor.

Materiile prime valoroase şi conţinutul mare de orez ca sursă de carbohidraţi extrem de uşor de digerat face BELCANDO Adult Multi-Croc să fie hrana ideală, uşor acceptată de câini. O combinaţie gustoasă de diferite tipuri de crochete, chips-uri de legume şi paste, ideală pentru câinii adulţi care preferă varietatea.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

BELCANDO ADULT MULTICROC 15 KG

BELCANDO ADULT MULTICROC 15 KG

LIVRARE GRATUITĂ ORIUNDE IN ROMÂNIA !


Hrană Super Premium pentru câini adulți cu nivel normal de activitate

Scrieți-vă părerea

Porumb; Orez (14%); Proteine de pasare, cu un continut redus de cenusa, uscate; Faina de porumb; Taitei (7%); Jumari, uscate; Gelatina hidrolizata; Grâu; Ulei vegetal (palmier, cocos); Legume, extrudat (4%; din care Morcovi, uscati 0,10%, Mazare, uscata 1,35%); Orz; Grasime de pasare; Drojdie de bere, uscata; Pulpa de sfecla uscata, dezaharisita; Faina de peste din peste oceanic; Pastai de roscova, uscate; Ficat de pasare hidrolizat; Ou, uscat; Clorura de sodiu; Fosfat dicalcic; Clorura de potasiu; Carbonat de calciu.

Aditivi nutritionali/kg:
Vitamina A 10.000 UI; Vitamina D3 1.000 UI; Vitamina E 100 mg; Cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 12,0 mg; Fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 188 mg; Mangan (oxid de mangan (II)) 38 mg; Zinc (oxid de zinc) 141 mg; Iod (iodat de calciu, anhidru) 1,9 mg; Seleniu (selenit de sodiu) 0,05 mg
Aditivi tehnologici/kg: Lecitina 2000 mg; extracte de origine naturala, cu un continut ridicat de tocoferol (= vitamina E naturala) 48 mg

Proteine : 24%
Grasime : 11%
Fibre : 2.8%
Calciu : 1.4%
Fosfor : 1%
Umiditate : 10%
Cenusa : 7%