Carnilove

O companie de familie cu douăzeci de ani de experiență de domeniuli Pet. Carnilove o capacitate anuală totală de 120.000 de tone de hrană pentru animale de companie în trei fabrici moderne de producție în Republica Cehă iar produsele Carnilove se exporta in întreaga lume pentru 55 de țări. Know-how-ul nostru provine din experiența noastră vastă în domeniul canin și nutriția felinelor. Profesioniștii responsabili pentru calitatea constantă a produselor noastre sunt ei înșiși crescători devotați de animale . Calitatea este proiritatea Carnilove - de aceea producția este certificată în conformitate cu exigente criterii calitative, cum ar fi ISO 9001 si HACCP.

Carnilove - creata în conformitate cu continuitatea istorică de coabitare a omului și a câinelui. Relația  om și câiei poate fi datata la aproximativ 12.000 î.Hr., pe parcursul căruia câinele a adaptat compoziția dietei sale la cea a oamenilor; cu toate acestea, odată cu apariția agriculturii, alimentația umană a evoluat mai departe de alimente potrivite predispoziției anatomice și genetice ale câinelui.

Prioritatea noastra este sanatatea cainelui si conditia sa fizica. Spectrul larg de carnuri atent selectate, care ar fi fost obținute în mod tradițional în sălbăticie, cum ar fi elani, rațe, fazani, miel, porc mistreț, și somon, corespunde compoziției prazii vânata în mod natural  și asigură aportul necesar de aminoacizi.esentiali,fructe de pădure, legume și plante aromatice pentru a oferi vitaminele naturale necesare , antioxidanți și alți nutrienți esențiali. Ingredientele și raportul lor în formulele Carnilove se potrivesc cu dieta  câinilor înainte de apariția agriculturii, dar produsele sunt fabricate folosind cele mai noi metode și tehnologii.

Exista 32 produse.

  • Grid
  • List