VIYO REINFORCES DOG SENIOR 7 X  30 ML. Afisare la marime maxima

VIYO REINFORCES DOG SENIOR 7 X 30 ML.

Viyo Reinforces®
ajută la întărirea sistemului imunitar natural al câinelui dumneavoastră.Produs destinat cainilor seniori in varsta de peste 6 ani.

Detalii

Ce este Viyo Reinforces®?
Viyo Reinforces® este o formulă lichidă destinată câinilor, dezvoltată de către medicii veterinari. Ajută la îmbunătățirea activității florei intestinale și a digestiei datorită conținutului de fibre prebiotice. Flora intestinală distală conține aproximativ 50 de tipuri de bacterii ce contribuie la sănătatea sistemului digestiv. Numărul total de bacterii este foarte ridicat: sunt între 105 și 109 colonii creatoare de unității per ml pe conținut intestinal. Fibrele prebiotice din Viyo Reinforces® hrănesc aceste bacterii astfel ajutând la întărirea sistemului natural de apărare al animalului dumneavoastră de companie. Acestea pentru că flora intestinală a câinelui dumneavoastră, ca la oameni, este 70% responsabilă pentru asigurarea unui sistem puternic de apărare și o bună sănătate.
Viyo Reinforces® conține unicul FOSim+formula (Fructo-oligozaharide și Inulină). Combinația dintre aceste prebiotice asigură hrănirea diferitelor tipuri de bacteria din flora intestinală a câinelui. Fiind o formulă lichidă fibrele prebiotice nu sunt digerate în stomac, dar ajung exact acolo unde este nevoie de ele: în flora intestinală a câinelui dumneavoastră.
INGREDIENTE: Carne și derivate de origine animală, subproduse vegetale, uleiuri și grăsimi, minerale, inulină (0,3%), fructo-oligozaharide (0,1%).
Cum trebuie administrat Viyo Reinforces®?
Un plic conține 30 ml. Aceasta este doza zilnică pentru toți câinii, indiferent dacă sunt de talie mică sau mare. Pentru a ajuta la întărirea sistemului de apărare, fibrele prebiotice din Viyo Reinforces® hrănesc bacteriile ce se găsesc în flora intestinală a câinelui dumneavoastră. Numărul acestor bacterii este același indiferent de talia câinelui. Din acest motiv doza recomandată rămâne aceeași, oricare ar fi talia câinelui.
O cutie conține 7 plicuri, fiecare cu o doză zilnică de 30 ml.
Administrați câinelui dumneavoastră 1 doză de Viyo Reinforces® pe zi, indiferent de vârstă, rasă sau greutate.
Recomandăm administrarea dimineața înainte de prima masă.
Agitați înainte de utilizare.
Viyo Reinforces® este 100% natural și are valoare caloric scăzută. Poate fi folosit în combinație cu orice tip de hrană sau dietă.
Fiecare din aceste variante conține o formulă echilibrată de vitamine, minerale, proteine și oligo-elemente, special concepute pentru vârsta animalului dumneavoastră de companie.
Care tip de Viyo Reinforces® trebuie să-l folosesc?
Viyo Reinforces® ajută câinele să-și construiască un sistem imunitar puternic. A fost conceput pentru utilizare zilnică, pe tot timpul anului și în mod special pentru acele perioade când sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră are nevoie de un sprijin.
Gama Viyo Reinforces® oferă variante special formulate pentru nevoile animalelor la orice vârstă. Întrucât nevoile nutriționale ale unui
cățel nu sunt la fel cu cele ale unui câine senior. De aceea Viyo Reinforces® oferă trei variante :
 Viyo Reinforces® Căței: pentru câini cu vârsta între 1 și 12 luni
 Viyo Reinforces® Adult: pentru câini cu vârsta între 1 și 6 ani
 Viyo Reinforces® Senior: pentru câini cu vârsta peste 6 ani
 Cum știu dacă Viyo Reinforces® are efecte?
Veți putea observa că digestia câinelui dumneavoastră se îmbunătățește, blana devine mai strălucitoare, scaunele sunt mai ferme* și crește vitalitatea. În funcție de condiția sănătății animalului dumneavoastră de companie, rezultatele Viyo Reinforces® sunt vizibile în numai 1-4 săptămâni.
* În funcție de starea de sănătate a animalului, există posibilitatea ca scaunele să fie mai puțin ferme după prima utilizare a Viyo Reinforces®. Acesta este un semn că produsul are efect.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

VIYO REINFORCES DOG SENIOR 7 X  30 ML.

VIYO REINFORCES DOG SENIOR 7 X 30 ML.

Viyo Reinforces®
ajută la întărirea sistemului imunitar natural al câinelui dumneavoastră.Produs destinat cainilor seniori in varsta de peste 6 ani.

Scrieți-vă părerea

Nu exista informatii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: