ULEI DE SOMON MARAVET Afisare la marime maxima

ULEI DE SOMON MARAVET

LIVRARE GRATUITĂ !

Este o excelenta sursa de acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6

 

Detalii

  • 250 ML
  • 500 ML
  • 1000 ML

Recomandat pentru mentinerea sanatatii :

Creierului

Pielii si blanii

Rinichilor

Vaselor sanguine

Sistemului imunitar

Membranelor celulare

Sistemului vizual.

Experții in nutritie sunt de acord ca aditia de ulei de somon la dieta cainelui tau este benefica, indiferent de cât de calitativa este hrana acestora.

Ce face ca uleiul de somon sa fie superior uleiului de pește? Uleiul de somon are o concentratie foarte ridicata in acizi grași omega-3 și derivate ce se gasesc strict in carnea de somon. Uleiul de pește este alcătuit dintr-o varietate de pește de calitate inferioară, cum ar fi ton, macrou, cod, hamsii și sardine. Somonul contine cei mai multi acizi grași omega 3 și DHA, comparativ cu majoritatea speciilor de pești. Acest lucru se datorează faptului că somonul înoată în amontele raurilor, ceea ce il face unul din cei mai bogati pești in grasimi. Împreună cu acizii grași omega-3, somonul este bogat de asemenea in acizi grași omega-6 , creând un echilibru excelent intre  de, și grăsimile saturate,mononesaturate si cele polinesaturate .

Uleiul de somon este foarte sigur pentru administrarea la câini, și este eficient în reducerea efectelor unor tulburări, cum ar fi bolile de inima, colesterol ridicat, si inflamatii. Cantitatea de acizi grași omega-3 ce se gasesc in uleiul de somon sunt eficiente în special in sprijinirea sistemului imunitar, dezvoltarea si sanatatea sistemului nervos si articular.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

ULEI DE SOMON MARAVET

ULEI DE SOMON MARAVET

LIVRARE GRATUITĂ !

Este o excelenta sursa de acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6

 

Scrieți-vă părerea

Nu exista informatii