TEAM BREEDER DOG TOP FARMINA GRAIN FREE CHICKEN PUPPY 20 KG Afisare la marime maxima

TEAM BREEDER DOG TOP FARMINA GRAIN FREE CHICKEN PUPPY 20 KG

LIVRARE GRATUITĂ !

PRODUS PAWSITIVE.

Hrana completa si echilibrata pentru catelusi și cățelele lactante sau gestante.

Detalii

Farmina este natură și știință, misiunea Farmina este să dezvolte cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Sunt folosite doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă , prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei  este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia  nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor FarminaHappy pet. Happy you.

NATURA ESTE SURSA NOASTRĂ DE INSPIRAȚIE
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum: 

DOAR CONSERVANȚI NATURALI
Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor. 

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC
UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz). 

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ
La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilinic. 

ȘTIINȚA ESTE METODA NOASTRĂ
Știința este cea care ne ghidează acțiunile în cooperarea pe care o avem cu Catedra de Nutriție Animală a Universității Federico II din Napoli. Studiile clinice pe care ne bazăm formulele sunt realizare de entități publice, garantând valoarea științifică și adevărata eficacitate. Colaborarea a dus, pe parcursul anilor, la elaborarea unor game validate prin publicații științifice în jurnale naționale sau internaționale de renume. De asemenea, cooperarea a fondat Farmina Vet Research a cărui scop este cercetarea și formularea unor noi diete, în baza celor mai recente descoperiri științifice.
De exemplu, cercetările noastre au scos în evidență importanța indicelui glicemic scăzut în prevenirea obezității și diabetului.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

TEAM BREEDER DOG TOP FARMINA GRAIN FREE CHICKEN PUPPY 20 KG

TEAM BREEDER DOG TOP FARMINA GRAIN FREE CHICKEN PUPPY 20 KG

LIVRARE GRATUITĂ !

PRODUS PAWSITIVE.

Hrana completa si echilibrata pentru catelusi și cățelele lactante sau gestante.

Scrieți-vă părerea

Pui proaspat dezosat (28%), carne de pui deshidratat (28%), amidon de mazare, grasime de pui, peste deshidratat, pulpa de sfecla uscata, ulei de peste, fosfat mono-dicalcic, carbonat de calciu, clorura de sodiu, clorura de potasiu.

Aditivi nutri?ionali: vitamina A 12000 IU; Vitamina D3 1200 IU; Vitamina E 120 mg; Vitamina C 120 mg; Niacina 30 mg; acid pantotenic 12 mg; Vitamina B2 6 mg; Vitamina B6 4,8 mg; Vitamina B1 3,6 mg; Vitamina H 0,30 mg; acid folic 0,36 mg; Vitamina B12 0,048 mg; colina de colina 2500 mg; oxid de zinc 108 mg; sulfat de zinc monohidrat 120 mg; sulfat monohidrat monohidrat 150 mg; feros sulfat monohidrat 44 mg; carbonat feros 60 mg; sulfat de cupru pentahidrat 50 mg; iodat de calciu anhidru 2,4 mg; selenit de sodiu 0,22 mg; DL-Metionina 2500 mg.

Valoare energetica EM Kcal/Kg 4350 - Mj/Kg 18,20

Proteine : 30%
Grasime : 20%
Fibre : 1.9%
Calciu : 1.2%
Fosfor : 0.9%
Cenusa : 8%