YUMMY RADE Afisare la marime maxima

YUMMY RADE

LIVRARE GRATUITĂ !

Yummy Rade este un imbunatatitor de gust pentru pentru hranea pentru animale de companie. Oferă un plus de aromă care îi încurajează să mănânce alimente uscate sau fără gust.

Detalii

21,90 Lei

Un produs bogat  si savuros, cu un coninut scazut în calorii, special creat pentru a fi adaugat în hrana animalelor de companie. Fiecare masa cu YummyRade va fi o bucurie pentru animalul dvs de companie.

Mâncarea uscată pentru animale de companie este lipsita adesea de enzimele digestive care se găsesc în alimentele crude - există o lipsă de varietate și o mulțime de cereale pe care multe animale de companie sunt slab echipate să le digere! O dietă predominant alimentară uscată poate, de asemenea, pune stres pe rinichi din cauza lipsei sale de umiditate.

YummyRade este un agent de îmbunătățire a mesei gustoase, cu beneficii suplimentare pentru a oferi o experiență savuroasă animalelor de companie, cu prebiotice pentru a încuraja sănătatea intestinală bună!

MOD DE UTILIZARE :

Agitaƒi u•or înainte de utilizare.

CANTITATEA RECOMANDATA/ADMINISTRARE :

Adaugatƒi 100-120 ml în hrana câinelui dumneavoastra sau 25-50ml în hrana pisicii dumneavoastra. Se poate amesteca.

PRECAUTII :

Asiguraƒti apa proaspata de baut, în permanenƒa. Acest produs nu trebuie folosit ca sursa unica de hidratare. A nu se lasa la îndemâna animalelor de companie, chiar s•i dupa golirea ambalajului.

CONDITII DE DEPOZITARE :

Depozitatƒi produsul sigilat, într-un loc uscat s•i racoros (5-25 de grade C), ferit de razele soarelui. A se pastra în frigider dupa deschidere •i a se administra în termen de maxim 3 zile.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

YUMMY RADE

YUMMY RADE

LIVRARE GRATUITĂ !

Yummy Rade este un imbunatatitor de gust pentru pentru hranea pentru animale de companie. Oferă un plus de aromă care îi încurajează să mănânce alimente uscate sau fără gust.

Scrieți-vă părerea

Constituenti analitici % (substana uscata); Proteina bruta (produse derivate din pui) 0.4%; Grasime totala <0.5%; Cenusa 0.6%; Fibre 0.3%; Umiditate 93%.
Compozitie: apa filtrata; produse derivate din pui; glucoza; minerale.

Aditivi (per kg): Glicina 1500mg, acid l-glutamic 1000mg. Aditivi zootehnici(per kg): fructo-oligozaharide 1000mg; galacto-oligozaharide 1000mg.

Aditivi tehnologici (per kg): guma de Xanthan 4000mg (emulsificator). Calorii: 12.2kcal/100g

Nu exista informatii

30 alte produse din aceași categorie: