TEAM BREEDER DOG PUPPY MAXI 20 KG Afisare la marime maxima

TEAM BREEDER DOG PUPPY MAXI 20 KG

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană superpremium completă și echilibrată pentru catei de talie mare.

Detalii

Farmina este natură și știință, misiunea Farmina este să dezvolte cele mai naturale și cercetate sisteme nutriționale. Sunt folosite doar cele mai bune materii prime alese și gătite cu grijă , prin metode sănătoase și cu instrucțiuni clare de la experții în nutriție canină și felină, care înțeleg exact nevoile nutriționale ale carnivorelor.
Grija și atenția acordată hranei  este tipică situației familiale, de unde vine și filozofia  nutrițională.
Câinii și pisicile sunt prietenii noștri patrupezi, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.
Nutriția este bază bunăstării, preambul al fericirii, lucru pe care noi îl avem ca motto și fundament al acțiunilor FarminaHappy pet. Happy you.

NATURA ESTE SURSA NOASTRĂ DE INSPIRAȚIE
Natura este cea mai mare bogăție și de aceea conservăm produsele noastre folosind metodele furnizate chiar de Mama Natură precum: 

DOAR CONSERVANȚI NATURALI
Extracte bogate în tocoferoli permit conservarea naturală a produselor. 

PRODUSE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC
UE permite utilizarea OMG, dar reglementează această acțiune pe principiul precauționar. Farmina extinde precauția prin excluderea totală din formulele sale a OMG și utilizarea Cerealelor Ancestrale (alac și ovăz). 

AMBALARE ÎN ATMOSFERĂ CONTROLATĂ
La ambalare, introducem în interiorul sacilor azot,ce înlocuiește oxigenul, asigurând astfel conservarea naturală a produsului. Această tehnică este răspândită în industria alimentară umană, dat fiind faptul că azotul se regăsește în aerul pe care îl respirăm zilinic. 

ȘTIINȚA ESTE METODA NOASTRĂ
Știința este cea care ne ghidează acțiunile în cooperarea pe care o avem cu Catedra de Nutriție Animală a Universității Federico II din Napoli. Studiile clinice pe care ne bazăm formulele sunt realizare de entități publice, garantând valoarea științifică și adevărata eficacitate. Colaborarea a dus, pe parcursul anilor, la elaborarea unor game validate prin publicații științifice în jurnale naționale sau internaționale de renume. De asemenea, cooperarea a fondat Farmina Vet Research a cărui scop este cercetarea și formularea unor noi diete, în baza celor mai recente descoperiri științifice.
De exemplu, cercetările noastre au scos în evidență importanța indicelui glicemic scăzut în prevenirea obezității și diabetului.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

TEAM BREEDER DOG PUPPY MAXI 20 KG

TEAM BREEDER DOG PUPPY MAXI 20 KG

LIVRARE GRATUITĂ !

Hrană superpremium completă și echilibrată pentru catei de talie mare.

Scrieți-vă părerea

Carne de pui deshidratata(32%), orez (25%), porumb (14%), grasime de pui, peste deshidratat(8%), pulpa de sfecla uscata(4%), ulei de peste(2%), ulei vegetal(1%), fosfat monodicalcic(0.6%), carbonat de calciu(0.4%), clorura de sodiu, drojdie de bere uscata(0.3%), clorura de potasiu, glucozamina(0.04%), sulfat de condroitina(0.04%).

ADITIVI PER KG

Aditivi nutritionali: Vitamina A 13000 UI; Vitamina D3 1300 UI; Vitamina E 130mg; Vitamina C 130mg; Niacina 32.5mg; Acid pantotenic 13mg; Vitamina B2 6.5mg; Vitamina B6 5.2mg; Vitamina B1 3.9mg; Vitamina H 0.33mg; Acid folic 0.39mg; Vitamina B12 0.052mg; Clorura de colina 1800mg; Oxid de zinc 108mg; zinc Sulfat monohidrat 120mg; sulfat acid de mangan 150mg; Sulfat acid de fier 44mg; Carbonat feros 60mg; Sulfat de cupru pentahidrat 50mg; iodat de calciu anhidru 2.4mg; Selenit de sodiu 0.22mg; DL-metionina 2200 mg.

VALOARE ENERGETICA

EM Kcal/Kg 3712 - Mj/Kg 15,53

 

 

 

Proteine : 28%
Grasime : 16%
Fibre : 1.8%
Calciu : 1.3%
Fosfor : 0.95%
Cenusa : 7.5%